Перші покупки в 2024

Доліковую своє горло антибіотики, а моральний стан новими покупками😁

І не страшно, що мінус 13 на вулиці! Мене нічого не зупинить, бо я виловила контуринг який давно хотіла😎 так-так, це той самий кремовий скульптор від Ln pro. Ну таааак всі його хвалять за красивий правильний колір і гарну тушовку, що він має бути в моїй косметичці.

А ще взяла рум’яна Lamel Cream-To-Powder персикові (це та яка кричала «не люблю персикові рум’яна, мені підходять тільки рожеві»😂). Постійно на них заглядалась в магазині, сьогодні вирішила хватить дивитись, треба брати.

Наступна хотілка - рідкі тіні дуохроми LN Pro Crystal Shine у відтінку 102, маю в 101 відтінку, задоволена ними, користуюсь досить часто тому хочу спробувати ще один популярний відтінок☺️

І не змогла встояти перед покупкою воску для брів Mayur Wax Brow Styling. Дівчата в клубі дають йому чууудооові відгуки! Хочу спробувати на собі це бюджетне диво, цікаво чи здивує він мене🤔

На цьому все, моє косметичне его на сьогодні втамоване😎 проте починають тривожити думки, куди складати нові покупки, бо косметичка повна під зав’язку… але з цим розберусь пізніше.

Продукти для цього looks

LN Pro Glow Cream Sculptor
LAMEL Make Up HOPE Cream-To-Powder Blush
LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow
Mayur Wax Brow Styling