Бюджетні засоби на які я рекомендую звернути увагу

4 любимчика ⬇️

  • Derma Series Local Sos Solution - якщо не брати під увагу засоби з бензоїл пероксидом, то це просто кращий точковий, який я пробувала. Він типу, як бовтушка(його треба взбовтати), а потім нанести вушною паличкою на запалення і він чудово його підсушує, але не сушить шкіру при цьому. Але термін в нього всього 6 місяців, після відкриття.
  • Balea Professional Beautiful Long Elixier - ця олійка для волосся досить звичайна, має приємний солодкувати запах, при нанесення на волосся не жирнить. Склад не, якийсь там вау геніальний і суперський, є силікони, але як на мене в олійкі для кінчиків вони - ок, тому що будуть їх склеювати.
  • Byphasse Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask та такаж фіолетова - досить великий об’єм, приємна на дотик маска, якщо правильно її використовувати, то не сушить шкіру, але матуючий ефект помітно. Зелена має в собі піщинка, але якщо її обережно змивати, то до травмування не доходить. Я так змиваю, щоб навіть не було ефекту скрабування, не люблю таке) Вона в мене вже більше ніж пів року і я роблю її 1-2 рази на тиждень по відчуттях, то вона ще є. Якщо робити її 2 рази на тиждень, то вартість 1 використання виходить ~ 4 грн, що як на мене дуже крута ціна🔥
  • Дезодорант в камені - це просто краще, що сталося з моїми пахвами. Немає поразнення, запаху, а ще давжливо, що не залишає слідів на одязі. Єдиний його недолік це те, що він може розбитися. Бо з першим в мене була така ситуація( Тут на мейкап знайшла тільки такий Алуніт, без упакування. А насправді їх дуже великий вибір.

Знайомі з чимось з мого списку?

Продукти для цього looks

Протизапальний засіб, що підсушує
Всі відгуки (9)
Олійний еліксир для волосся
Всі відгуки (3)