Перша розпаковка року

Замовлення заради косметички і навіщо вона мені.
Як тільки підстригла гривку-шторку, я зрозуміла, що об'єму просто так мені не добитися, а він потрібен. Тому купила найзвичайніші бігуді на липучках, та мені не було куди їх поставити, а пакет з-під них швидко порвався. І от недавно я побачила, що діє акція, при покупці товару на певну суму, у подарунок кладуть косметичку якраз таку, яка мені потрібна під мої бігуді.
Трішки подумавши, я пішла робити замовлення 😄.
І обрала я те, про що часто усі говорять:
Гелеві олівці від Lamel у відтінках 408-рожева слива та 409-карамель. І вже при свочтах, 409 олівчик у мене зламався 🥲. Зате стійкість цих свотчів була дуже хороша.
Нарешті я взяла спробувати хоча б якусь олійку для губ від Lamel, а тут взагалі все в одному, так і написано на флаконі 😄. Олійка ще має тінтуючу дію. Взяла відтінок, який потрапив на очі: 401-персиковий. Але від персика там лише віддушка, і то не одразу, а тінт рожевий.
І щоб назбирати потрібну суму, взяла механічний олівець для брів, у відтінку 402, зазначено що шоколад. Хоча по свотчах так і не скажеш. Сподіваюсь, що вийде його "розмалювати" і буде краще наноситись, бо поки на руку було не дуже зручно наносити.
А косметичка це взагалі 🔥. Яскраво рожева, з чорною вставкою, мотивуючими надписами, мені дуже подобається.

Дякую за увагу ❤️. Усім гарного та мирного дня.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil
Всі відгуки (116)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (383)