Перша розпаковка року

Замовлення заради косметички і навіщо вона мені.
Як тільки підстригла гривку-шторку, я зрозуміла, що об'єму просто так мені не добитися, а він потрібен. Тому купила найзвичайніші бігуді на липучках, та мені не було куди їх поставити, а пакет з-під них швидко порвався. І от недавно я побачила, що діє акція, при покупці товару на певну суму, у подарунок кладуть косметичку якраз таку, яка мені потрібна під мої бігуді.
Трішки подумавши, я пішла робити замовлення 😄.
І обрала я те, про що часто усі говорять:
Гелеві олівці від Lamel у відтінках 408-рожева слива та 409-карамель. І вже при свочтах, 409 олівчик у мене зламався 🥲. Зате стійкість цих свотчів була дуже хороша.
Нарешті я взяла спробувати хоча б якусь олійку для губ від Lamel, а тут взагалі все в одному, так і написано на флаконі 😄. Олійка ще має тінтуючу дію. Взяла відтінок, який потрапив на очі: 401-персиковий. Але від персика там лише віддушка, і то не одразу, а тінт рожевий.
І щоб назбирати потрібну суму, взяла механічний олівець для брів, у відтінку 402, зазначено що шоколад. Хоча по свотчах так і не скажеш. Сподіваюсь, що вийде його "розмалювати" і буде краще наноситись, бо поки на руку було не дуже зручно наносити.
А косметичка це взагалі 🔥. Яскраво рожева, з чорною вставкою, мотивуючими надписами, мені дуже подобається.

Дякую за увагу ❤️. Усім гарного та мирного дня.

10 січня, 2024
ksnklb
10 січня, 2024

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil
Всі відгуки (125)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (434)