SOS! Розтяжки при вагітності. Те що чудово зволожує | догляд за тілом

Продовжую тему підготовки до материнства і питаю у вас ще одну пораду. Засоби від розтяжек.

Хочу вам відразу пояснити, що стриї - це не якась серйозна проблема для мене, але хотілось б їх по максимуму мінімізувати і зробити менш помітними.

Я розумію, що це більш питання генетики, але! шкіра в мене 'поганої якості' якщо можна так сказати і з розтяжками я живу ще зі школи. Вони з'явилися на попі, грудях і навіть трохи на колінах, тому при вагітності я була налаштована на гірший сценарій.

Зараз 34 тиждень і поки все йде дуже навіть непогано. Трохи з'явилися на грудях і одна велика під животом.

З самого початку вагітності я зволожувала і скрабувала тіло.

• Два рази в тиждень Rituals The Ritual of Ayurveda Body Scrub. Дуже подобається шкіра після нього, зволожена і дуже гладенька, навіть не хочеться додатково заоложувати кремом.

• Кожен день:

Rituals Natural Dry Oil For Body & Hair використовую лише на живіт і груди, чудово зволожує. Швидко вбирається, але залишає відчуття плівки (зараз мені це подобається).

Rituals of Ayurveda Balancing Body Cream або Rituals Of Sakura Magic Touch Body Cream дуже щільний і чудово насичує, використовую також лиш на потрібні зони.

Sebamed Body Lotion використовую на все тіло. Легкий зволожуючий лосьйончик, легко розподіляється і швидко вбирається.

З самого початку планувала, що до третього триместру буду користуватися тим, що є, а далі замовлю популярну олійку від ростяжек Weleda. Час прийшов, а я сумніваюсь чи потрібна вона мені тепер. Тому, хочу почути ваш відгук чи дійсно вона корисна? І взагалі, що вам допомогло і чи є засоби, які допоможуть стриям швидше посвітлішати і стати менш помітними?

Продукти для цього looks

Скраб для тіла
Поживний крем для тіла
Суха олія для тіла і волосся
Крем для тіла