Легкий вечірній макіяж косметикою O’BAYS

Для створення цього макіяжу я обрала корекцію обличчя сухими продуктами. Перевагою їх є контроль ступіню нанесення і цей спосіб чудово підходить для власниць комбінованої шкіри.

Контуринг має правильний холодний відтінок, який підійде всім)

Легкі румяна 01 відтінку прекрасно підійдуть для того, щоб зробити обличчя візуально свіжішим і здоровішим) румяна можна нашаровувати для більшої інтенсивності кольору

Я не люблю коли видно консилер, тому обрала для себе консилер O’bays у 01 відтінку, він легкий але при цьому має гарний ступінь перекриття, тому можна гарно приховати свої недоліки

Тіні мають високу ступінь пігментації, тому макіяж вийшов яскравий, я поєднала декілька відтінків між собою шоб отримати макіяж смокі айс, на центр повіки нанесла сяючі тіні з палетки для акценту очей.

Слизову профарбувала темно графітовим гелевим стійким олівцем і на нижній слизовій вивела тушовку в тіні для ефекту димчастого макіяжу і красивого переходу

Для губ використовувала гелевей олівчик нюдового відтінку, яким зробила контур губ і якравим рожевим нанесла на серединку губ розтушовуючи рожевий в нюдовий відтінок (такий макіяж губ зараз трендовий)

Для додаткового зволоження і візуального губ збільшення я використала блиски лля O’bays з діамантовим сяйвом, в складі вони мають мікроблискітки які під будь яким кутом світла дуже гарно сяють. Також цей блиск трішки липне але дуже комфортно відчувається на губах.

Продукти для цього looks

O’BAYS Satin Eye Liner
Всі відгуки (17)
O’BAYS Cheeks Soft Blush
Всі відгуки (4)
O’BAYS Soft Sculpting Powder
Всі відгуки (4)
O’BAYS Colour Lip Gloss
Всі відгуки (16)
O’BAYS Satin Lip Liner
Всі відгуки (19)
O’BAYS Delicate Concealer