Магія поза Хогвартсом існує ? З Makeup Club - ТАК!!!

Я ОТРИМАЛА ЛИСТ С ХОГВАРТСУ !!! Не пройшло і ста років) Що правда його відправило не міністерство магії, а @Kristina S . Мабуть так і краще, бо я вже не в тому віці, що б приймати участь у Турнірі Трьох Чаклунів - мені б поспати )))

Тож замість підручників по Захисту від Темних чар, Крістіна додала все, що пов'язано з іншою магією - магією краси та ароматів.

Подарунок був продуманий на стільки, що я навіть злякалась : вона все продумала і проаналізувала ІДЕАЛЬНО.

По-перше : Fresh Juice Passion Fruit & Macadamia. Я писала про свою любов до цих кремів для тіла (вони в мене в топі продуктів від Українських брендів) , а також писала про те що дуже хочу спробувати цей аромат. І що ми бачемо ? Так, ми бачимо цей ароматний батер для тіла)))

По-друге: Eveline Cosmetics Juicy Kisses Lip Sleeping Mask Banana Cocktail. Ще в перших своїх дописах, я писала про те, на скільки мені подобається ця текстура, про магію, яка відбувається з моїми губами після цього засоба. І уявіть, мою маску сперли мої ж коти, заховавши десь у свої нички. Як ось про це Крістіна дізналась - навіть не знаю.

По-третє : Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam. Ця пінка входить в мій особистий ТОП-3. Я це писала в одному з перших своїх дописів. І Крістіна догорнула до нього і не помилилась. Це дійсно моя НАЙУЛЮБЛЕНІША ПІНКА. Ідеальна у будь яку пору року.

По-четверте: Panouge Rose Agathe . Я люблю парфумерію і от коли було тестування ароматів від цього бренду - я не встигла. А аромати були цікаві і дивні. Ну мені було дуже цікаво як пахне аромат який багато хто описав як розсол ) Тепер в мене є розсол )))

Вп'яте : Elizavecca Face Care Centella Asiatica Deep Power Ringer Mask Pack . Ще одна масочка для моєї скриньки з масочками. Я так люблю діставати її по СПА вечорам, обирати якусь і релаксувати. То ж це неймовірно мило, що Крістіна про це пам'ятає.

Вшосте : НУ ВИ ТІЛЬКИ ПОДИВІТЬСЯ НА ЦЮ ФІОЛЕТОВУ КРАСУУУУУ. Це органайзер/стакан для пензлів чи олівців В МОЄМУ УЛЮБЛЕНОМУ КОЛЬОРІ . Зроблений руками Крістінииииии. Це так мило .

І ТУТ Я ЗГАДАЛА ПРО НОСОК ЯКИЙ ВОНА ЗВ'ЯЗАЛА МЕНІ НА ЯЛИНКУ І ЯКИЙ БЛАГОПОЛУЧНО НА НІЙ І ВЕСИТЬ І ТОМУ НЕ ПОТРАПИВ НА ВІДЕО ... А так би я могла написати , що ДОББІ ВІЛЬНИЙ ЕЛЬФ !

Продукти для цього looks

Panouge Rose Agathe
Маска з екстрактом центели
Живильна маска для губ
Пінка для вмивання