Натхнення швидко пішло

або "Вона знову прийшла показувати свої нігті і говорити про серіали"

Я якось робила допис про те, що дуже хочу ваяти якісь цікаві дизайни на нігтиках і маю купу натхнення. Але воно полишило мене. Настрій - стриманість та виваженість.

Тому, новий манік - це класичний чорний. Я роблю манікюр і покриття собі сама і просто не можу тут не ділитися. 2-3 годинки тортур в найрізноманітніших позах і я просто маю це комусь показати ахаха. А ще оцей момент, не знаю чи буває таке у вас, коли покрила одну руку, а колір вже бісить. Саме тому в мене часто бувають нігтики різного кольору.

Не приховаю, сам процес не дарує мені задоволення, але перегляд фільмів та серіалів під час нього - так. Цього разу майже встигла глянути сезон (8 серій) серіалу Берлін. Ой, дівчата, я забувала як дихати на деяких моментах. Головний герой, який ставиться до кохання та пограбування, як до справжнього мистецтва, в якому він - головний митець. Це просто щось, варто глянути.

Нагадаю, що на фото мій улюблений і найстабільніший чорний, який не лягає смугами, не тече в кутикулу і взагалі є скарбом.

Детальніше про гель-лак тут https://club.makeup.com.ua/post/23792/

Відтінок 001 від SHADE.

Усім продуктивного тижня❤️ Обіймаю

Продукти для цього looks