Моя зірочка

Розпочинаю квест по пошукам зіроньки на фото. Усі знайшли? 😁

Вітаю 👋 Сьогодні поговоримо про Thierry Mugler Angel Eau de Toilette 2019. Я вже розповідала про нього раніше, та маю що додати зараз.

Купувала я парфум наосліп, бо як завжди протестувати парфумерію Mugler було нема де 🙈 А хотілося дуже ) Коли отримала свою зіроньку, виявилось, що в мене з ним сліпа зона. Я його чую на старті хвилин 10 і все на тому. Питала оточуючих, кажуть що його чутно. Та і знаючи парфумерію Mugler, я була впевнена, що проблема не у стійкості. От буває так 🤷🏻‍♀️ Сказати, що засмутилася, це нічого не сказати. Парфумовану воду носити я не можу, бо вона для мене too much. А туалетну не чую 🙈

А потім я захворіла 🫣 Після одужання нанесла парфум і не впізнала його. Наче це щось зовсім інше. І тут почалося... "Ой лишенько, що робити, фсееее пропало, зломався ніс" 😁 А потім вирішивши, що так навіть цікавіше, пішла знайомитись з парфумом наново. І тут я його відчула. Прям відчула! Він мав глибину, грав, дивував! Це вже не солодка водичка, яку я відчувала раніше. Тут присутня історія.

Для мене це позитивний парфум, який асоціюється зі святами. Коли до нас завітала класична зима зі снігом та морозами, оце його час. Він все ще солодкий через праліне у піраміді. Та окрім праліне я добре відчуваю соковитий мандарин та яблуко, квіткові акорди та пачулі. Звісно, пачулі, що робить композицію збалансованою. Тут тобі кислинка, солодинка, трохи квітів та деревина. Аромат-свято. Оптимістично, грайливо, гучно та як на мене, дуже затишно.

Стійкість та шлейф як завжди на висоті 👌🏻

Тепер в нас любовна любов ) Вже жалкую, що у свій час схопила малий об'єм.

P. S. А взагалі, мені цієї зими хочеться носити цитруси 😳 Уявіть моє здивування. Я ж не люблю свіжі парфуми. В мене їх майже нема. А тут на тобі, хочу і все.

Продукти для цього looks