1
/2
Розпаковка : моя перша посилка у новому році!
Дівчатка! Знайомлю вас з моєю першою посилкою цього року! Щось я трохи забарилась! Це мій перший подарунок собі у новому році, я сподіваюсь, що і вам щось прийдеться до душі 🙏🏻
Вперше знайомлюсь з форматом гідрофільних олій, мій вибір пав на Skinbar, вона дуже бюджетна, і бачила позитивні відгуки.
Проте мені радять спробувати Dr.Ceuracle, Medi-Peel, і я думаю, що якщо мені сподобається формат гідрофільних олій, я так і зроблю.🤔 А ви що скажете? Користувались цими засобами? ✨
Вибір українських брендів - це моя підтримка країни і виробників у важкі часи, тож я замовила собі рідке мило та кокосову олію від Mayur. Ну дуже люблю кокоси, і все, що з ними повʼязано 🥥
До речі, в олійки від Skinbar теж український виробник ✨
Використовую відновлюючий шампунь та маску з екстрактом вівса протягом кількох років, і результат мені подобається, замовляю знову і знову.❣️
Також можете побачити, що я замовила собі нашумівший гель для вмивання для нормальної та жирної шкіри обличчя від CeraVe, і він дійсно мені сподобався. А вам як? Маєте досвід з цим брендом?
А щодо масляних міні-парфумів - це космос! 🌌 Нагадують мені деякі парфуми🤭 Як думаєте, які?
Навіть якщо деякі відгуки щодо цих продуктів суперечливі, я впевнена в своєму виборі. Детальні відгуки про кожен продукт вже скоро, після детального тестування! ✨
Розберемо з вами склад, переваги та недоліки, які парфуми мені нагадують масляні міні-парфуми та чи варто їх купувати? 🙈
Кращу якість відео не пропускало((
17 січня, 2024
Продукти для цього looks
Відновлююча маска для волосся з екстрактом вівса
Brelil Numero Numero Total Repair Mask
2199
217 ₴
Очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла
CeraVe Foaming Cleanser
1825
415 ₴
Зволожувальний крем для обличчя з колагеном