Memo Winter Palace

Вітаю 👋

Сьогодні поговоримо про Memo Winter Palace. О, це такий цікавий аромат! Взагалі, коли я з ним познайомилась, то я розглядала інший парфум. Sintra. А потім нанесла на блотер Зимовий палац і почула там відголоски напою Байкал. І все. Далі я вже неслась купувати відливант, бо мені було треба.

Треба сказати, що ефект Байкалу відчутно на шкірі перші хвилини. Потім з'являються солодкі цитруси. Які теж відчуваються не дуже довго та змінюються на бальзамічність, яка періодично дає схожість з якоюсь мікстурою. Далі аромат теплішає, відчуваються ноти чаю, бальзамність, спеції, трохи солодких аспектів. В базі аромат вже помітно солодшає та стає зовсім затишним.

Це однозначно унісексова історія. Що мені подобається, так це гра в розкритті. Нудно з ним точно не буде ) Бо за цим дуже цікаво спостерігати. Стійкість у аромата дуже гарна. Гучність... Ну, тут хто як полюбляє. Мені достатньо 2-х нанесень.

Щодо назви. Намагалася я знайти розгадку у самому ароматі. Хотіла б похвалитися, що знайшла, але не дуже ) Читала різні відгуки про аромат і бачила, що є ті, хто відчуває контрасти в цьому ароматі. Холод і тепло. Я не відчуваю... Для мене це відразу аромат, який зігрівається. Моя ж уява шукала в парфумі палац Снігової Королеви ) Красивий, лідяний, відсторонений. Отримала ж я іншу історію ) Та все одно маю свою картинку аромату. Наче червоні ягоди на снігу.

Продукти для цього looks

Memo Winter Palace
Memo Winter Palace