Класна новинка від Mermade

Моє враження від парфумованого крему для рук Wanderlust💕

Дизайн:
Крем знаходиться в рожевому жестяному тюбику. Такий рожевий, стильний дизайн одразу запав мені в серденько. Але все ж є мінус. Крем при першому ж відкритті почав беззупинно виходити з тюбику, й щоб це зупинити довелось понатискати з різних сторін, й через це тюбик зім'явся.

Аромат:
Крем має дуже приємний, ніжний, квітковий аромат, який на руках відчувається приблизно 2 години. А хотілося б ще більше, бо я прям насолоджуюсь цим ароматом.
Текстура:
Текстура крему класна: густенька, жирненька, але не занадто сильно. За рахунок такої текстури, зовсім трішки крему достатньо, щоб чудово зволожити ручки.
Склад:
В складі ключовими компонентами є:
* комплекс масел та батерів на основі олії авокадо, батера Ши та манго. Вони інтенсивно живлять шкіру, повертаючи їй сяйво та природну красу;
* вітаміни А, Е, С, В5. Вони допоможуть відновити шкіру та запустити процес регенерації пошкодженої шкіри, знімаючи почервоніння та заспокоюючи подразнені ділянки.
Відчуття після нанесення крему:
Руки стають дуже ніжними, зволоженими, шовковистими. Відчувається, що крем дуже добре живить шкіру, при цьому не залишаючи відчуття жирності.
Висновок: Незважаючи на неприємність з пакуванням, сам крем просто чудовий. Чесно зізнаюсь, що кращого крему у мене ще не було. Тому дану новинку я щиро можу рекомендувати❤️