Дуже милий подарунок від @Marinka Rainbow

@Marinka🌈Rainbow дізналася від мене, що в понеділок в мій день народження і вирішила заздалегідь привітати. Чесно, я була в шоку, коли відкрилась комірка поштомата, і я побачила немаленьку коробочку. А ще сильніше боялась, що там буде скло, бо в Києві сьогодні ожеледь і якось не хотілось розбити щось в середині. На щастя, посилка доїхала цілою.

Перед тим як хвастатися тим, що мені подарували, хочу зазначити який красивий почерк у Марини (так, паспортний залишає свій слід на людях аххаха). Дякую, я збережу цю листівку!🥰

Отже, Марина мені подарувала ну дууууууже красиву мініатюрку олії для тіла від Sol de Janeiro. Якраз для моєї пересушеної шкіри це буде бомбісімо. А також в олійки дуже приємний аромат. Пахне маслом какао з дитинства, дуже прикольно. Дякую! А ще я все-таки змогла потрапити на golden hour, і фоткати її було дуже класно.

А ще я не знаю як дівчата умудряються вгадати, що мені треба на цю мить, бо Марина подарувала мені косметичку з 2 пензлями, які буде дуже зручно брати з собою в подорож. Якраз я збираюсь поїхати додому в цьому місяці, і такий формат пензлів буде дуже в пригоді. А ще вони дуже мʼякенькі та пружні, а колір просто слей.

Також була красива розочка та багато цукерок. Марина навіть вгадала які в мене улюблені вафельки, і це дуже приємно.

Ну і не могла не показати, що мені потрапило в Кіндері; дуже миленька іграшка тюленя.🦭

Дякую за такий чудовий подарунок!