Святковий макіяж з Maybelline New York

Хоч, мені не пощастило отримати подарунковий бокс, засоби Maybelline New York добре знайомі. Саме з ними пройшли мої зимові свята, тож хочу поділитися своїм макіяжем.

Це макіяж з реального життя, його повторити зможе кожна.

Мені знадобилися:

  • Тональна основа Affinitone, колір 02. В коментарях до мого допису
    https://club.makeup.com.ua/post/23950/ думки щодо нього розділилися. Мені же подобається: чудово маскує недосконалості шкіри і має ідеально матовий фініш. Звісно, щоб не сушив, потрібно якісно зволожити шкіру.

! Команда Maybelline New York, будь ласка, зробіть більш зручне пакування. Вже не раз відкриваючи тюбик, бруднила собі одяг (відмивається, до речі, складно).

  • Олівець для брів Brow Ultra Slim , колір 04- Medium Brown — це маст-хев. Його згадую чи не у кожному looks з макіяжем. А чому? – Бо він природно виглядає, зберігаючи чіткий контур брів. До речі, гарна стійкість. https://club.makeup.com.ua/post/16755/
  • На очах улюблене комбо: Лайнер Hyper Easу (https://club.makeup.com.ua/post/16580/ ) + Туш Maybelline Mew York Sky High (https://club.makeup.com.ua/post/27416/ ) у чорних кольорах. На навислих повіках не кожен макіяж можна зробити, але ці засоби універсальні для всіх. Чоловік завжди у захваті від мого погляду з засобами Maybelline.
  • На свята я не робила яскравий акцент на губах, бо… які ж свята без їжі і напоїв :) А що навіть зникає гарно – то це блиск Lifter Gloss. Губи візуально збільшує і має ніжний відтінок. У мене 009 TOPAZ https://club.makeup.com.ua/post/9390/

Косметиці Maybelline New York довіряю і кожен день, і в свята.

Як вам результат? А ви обираєте на свята нейтральний або яскравий макіяж?

Продукти для цього looks

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Maybelline New York Hyper Easy
Maybelline New York Affinitone