Трусики для періоду

Дівчата, по запиту розповідаю більше про білизну для критичних днів.🩲

Рік користуюсь цим чудом, покращення життя очевидне. 👍

Білизна буває різна. Є та що повністю поглинає всі виділення (всотуюча), а є страхуюча - під засоби гігієни.

Хотіла спробувати саме варіант для повного поглинання, але кольори не підходять і якщо замовляти, то треба не одну пару, а це не малі кошти.

То ж бюджетний варіант за 100 грн - білизна "для страховки". Хоч виробник і намалював, що три тампони вони поглинають, я перевіряти не стала. 😒

Користуюсь прокладками від Feel Fine (моя любов❤) та багаторазовими прокладками. Хоча варіації під які засоби використовувати можуть бути різними - під тампон, менструальну чашу або коли виділень не так багато взагалі.

Білизна добре переться, захищає від протікань правда тільки сзаду.

Хочу зауважити, що в мене якась не стандартна фігура, бо всі ластовиці в мене не по середині, а сзаду.😑 Часом не вистачає саме мені захисту спереду, інколи при перших днях трапляються "сюрпризи" і буває, що протікає. Тож саме в моєму випадку, лягати на спину не проблема. Вночі відчуваєш себе впевнено, навіть якщо нічна прокладка не впорається.

Тому планую замовити індивідуальний пошив, щоб колір, розміри були під мене.

Така білизна має бути в кожної представниці прекрасної статі, щоб життя стало комфортнішим.👐