#SailorMoonBdayParty : Міжгалактичне святкування

Привіт, я- Сейлор Сатурн . В мені, є дві особистості : Воїн світла і Місія Темряви. Це повністю протилежні особистості, але хто з нас не злився, коли не встиг купити парфуми про які мріяв по акції )

Але і моє світле "я" і моє темне - хочуть привітати SomovaFM з Днем Народженям. Цієй красотулі, сьогодні виповнилось трошки за 20 і саме вона причина нашої яскравої Міжгалактичної туси. Мила наша Катюша, я би хотіла тобі здійснення твоїх планів і мрій, що б ти залишалась такою наполегливою і вся твоя працю - отримувала ДОСТОЙНУ нагороду . Дякуючи Клубу, в мене є можливість слідкувати за твоєю творчістю і дазнаватися про тебе все більше і більше. Щастя тобі, відсутності черг будь де, вигідних замовлень, міцного здоров'я та мирного неба над головою. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КРИХІТКО!

Трошки про макіяж :

Так як в маленькій Хотару живуть дві космічні сущності, я вирішила що макіяжу теж повинно бути два. Ніжний і легкий - як сутність світлою Сейлор Сатурн. Темний і готичний - як темна Володарка Найянс. Обидва макіяжі об'єднуї фіолетовий колір, спільна база для макіяжу і палетка тіней LAMEL Make Up The Myth of Utopia.

МАКІЯЖ СЕЙЛОР САТУРН:

  • Очі : LAMEL Make Up The Myth of Utopia , аквалайнери від GlamBee та туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Для брів я обрала LAMEL Make Up Liquid Brow Soap.
  • Губи : LAMEL FLAMY Jelly Tint

МАКІЯЖ ВОЛОДАРКИ НАЙЯНС :

  • Очі : LAMEL Make Up The Myth of Utopia , олівець від GlamBee, чорний колір з палетки Maybelline. Туш - така ж сама. Гель для брів я теж обрала від Ламель.
  • Губи: тут прийшлось трошки поексперементувати. Я взяла блакитний олівець для очей від Lamel, змішала з темно сірим олівцем для очень від LN PRO, та змішала . Середину заповнила Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у 60-му відтінку і перекрила все це Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 20 COY.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Maybelline New York Super Stay Ink Crayon
LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick