Перший догляд малюка

Час Х вже близько і я вже повністю готова до появи малюка.

На жаль, тема дитячого догляду тут не дуже розвинута, а мені б дуже хотілося почитати відгуки ( якщо ви матуся і маєте відгуки на дитячі товари - пишіть🙏🏽).

Отже, показую що обрала:

  • Topicrem Soins Bebe Bio Gel Nettoyant. Очищуючий гель для тіла і волосся. Обирала між іншими виробниками, на цьому зупинилася за порадою педіатра і подружки. Має легкий квітковий аромат, дуже ніжненький і приємний. Об'єму вистачить дуже надовго, з тою умовою що використовувати будемо 1-2 рази на тиждень.
  • Topicrem Ultra Hydratante. Ультра зволожуюча емульсія для тіла. Також обрала за порадою, взяла менший об'єм, бо планую використовувати лише за потреби. Навіть якщо не підійде дитині, використаю на собі. Легелька консистенція, гарно розподіляється і лишає вологий фініш. Шкіра після нього м'якенька. Приємний аромат (мені чимось схожий навіть на rituals mehr, але дууже легенький).
  • Bepanthen Baby Protective Salve. Буду використовувати лише за потреби, як відновлюючий крем під підгузок, на висипи і почервоніння.
  • Вологі серветки Huggies Pure. За них найкращі відгуки, взяла пачку на тест, ще навіть не відкривала. Користуватися будемо також у крайніх випадках.
  • Bubchen Baby Creme під підгузок. Не планую використовувати захисний крем з цинком на постійній основі, взяла про всяк випадок мініатюрку. Щільний, лишає білу плівочку, як і має бути. Аромат не зрозумілий мені, щось банальне кремове, не сильний.
  • Bubchen Kamille Wasch Gel. Брала мініатюрку, щоб взяти в пологовий про всяк випадок. Запах мені не дуже сподобався, трав'янистий і досить сильний.
  • Ватні паффи Білосніжка. брала за рекомендацією подруги. Зручні у використанні, бо квадратні і досить великі. М'якесенькі.

Ось і все, обирала мінімум і найнеобхідніше. В присипках і олійках не бачу сенсу.