Бюджетний шампунь Kallos Cosmetics

До цього від Kallos не користувалася засобами,хоча знаю, у багатьох дівчат були маски,шампуні.

У фізичному магазині вони стоять на нижній полиці,тому навіть не звертала на них увагу.
Але після позитивного допису krislemly,я зацікавилась саме шампунем.


Я завжди обирала бюджетні,тому що, єдине їх завдання -очищення і я не бачу сенсу витрачати великі кошти на засіб,який знаходиться на волоссі 1 хвилину.


Тип шкіри голови у мене жирний. Наношу шампунь два рази.Мию волосся через день,але якщо потрібно,то частіше.
Перший шампунь обрала з "бананом" і як бачите,після нього я придбала ще один "Omega" .


Об'єм - 1000 мл. Вистачить на пів року 😅 можна подумати,але ні, і далі розповім чому.


Консистенція - має гарний перламутровий колір.Рідкувата і це мінус. Але не забуваємо,що засобу літр і коштує він від 90 до 150 грн.


Упакування - пляшка з широкою "шийкою",яка закручується. Це також великий мінус. Тому,що мокрою рукою не зручно підіймати круглу пляшку та ще й вилити засобу не багато. Але з першою я користувалася тільки так, а вже придбавши другу -перелила у порожню пляшку 500 мл.з іншої шампуні(от і плюс зберігання порожніх пляшечок 😅)


Враження - хоча обидва шампуні мають різні компоненти у складі,"Банановий"містить більше "вітамінів" - я не помітила різниці промиваючих здібностей.
Волосся брудниться у своєму темпі.


Аромат - "Banana" - непогано пахне стиглим бананом,але відчувається хімозність і по закінченню вже трохи набрид. "Omega" - насичений парфумований аромат. Що конкретно не зрозуміла,але наче десь вже чула.

Швидкість використання- користувалася першою пляшечкою майже 5 місяців,але враховуючи,що "наливала" щедро і паралельно брала інші шампуні.