Усе б це було дуже смішно, якби не було би правдою.

Мої доглядові засоби у боротьбі з обома проблемами вкупі:

  1. ОЧИЩЕННЯ (CLEANSER/ FOAM) (гель/пінка для вмивання) з ретинолом, на низькому % співвідношенні, бо якщо "по науці", то має бути "ретиноловий сендвіч": moisturizer - retinol - moisturizer.

2 ЕТАП - ТОНІК/ ЛОСЬЙОН (LOTION) від корейського бренду J igott не залишає липкості на шкірі, напитує її і підсвічує ніби зсередини. Це для сухої чи схильної до сухості шкіри. А також маю міні-версію лосьйона від Cosrx Oil-Free з екстраком березового соку.

3 ЕТАП - ТОНЕР (TONER) від Сosrx із гіалуроновою к-тою для сухої шкіри - обожнюю.

4 ЕТАП - ЕСЕНЦІЯ (ESSENCE) у мене є від Mond'Sub із екстрактом чайного дерева.

5 ЕТАП - СИРОВАТКА (STARTER) (сироватки-стартери або ампули-концентрати) у мене від корейського бренду Elizavecca з коллагеном.

6 ЕТАП - Тканинні або змиваючі маски* (є від вітчизняного виробника Relance Ritual)

6 ЕТАП - ЕМУЛЬСІЯ (EMULSION) від корейського бренду Ottie *with Green Tea Extract.

7 ЕТАП - КРЕМ або ФЛЮЇД для шкіри навколо очей від Revox. Ми не забуваємо дбати про шкіру під очима, щоб запобігти великому утворенню "гусячих лапок" – цей крем з розовою водою і олією авокадо, по суті, мій рятівник.

8 ЕТАП - ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ПОЖИВНИЙ КРЕМ для обличчя (CREAM/MOISTURIZER/BALM (Денний/Нічний) у мене від нашого укр.бренду Lapush для сухої шкіри.

9. Використання спрея-міста (MIST) або термальної води дозволяється протягом дня, в періоди, коли ваша кожа потребує вологи і насичення киснем. У мене з вітаміном Е і муциною равлика від корейського бренду Enough.