Порівняння двох вмивалок від CeraVe

Перша баночка Очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри CeraVe Foaming Cleanser

За текстурою гель досить рідкий, абсолютно прозорий. Запаху немає. Піниться засіб добре. Змивається легко та повністю, не до «скрипу» .Шкіру не сушить. Немає почуття стягнутості відразу після вмивання. Гель дуже ЕКОНОМІЧНИЙ, мені на вмивання вистачає однієї краплі . У гелю гарний склад: без агресивний ПАР, парабенів, SLS, ароматів та барвників. Засіб не викликав ні алергії, ні роздратування, ні появи запалень.

Висновок: дуже добрий базовий гель для очищення шкіри.

Друга баночка Очищаюча зволожуюча емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Hydrating Cleanser

Добре очищає, не залишає відчуття стягнутості та сухості, але залишає неприємну плівку. Є відчуття засобу на обличчі після змивання .

Хочеться після вмивання відчувати просто свіжість та чистоту, з цим засобом це нереально . Пахне нейтрально. Гель для вмивання CeraVe зовсім не піниться. Відчуття, що береш крем і намазуєшь по обличчю. Але шкіра стає м'якою і бархатистою після використання. Засіб містить у складі цераміди, які є захисним бар'єром для шкіри, а також гіалуронову кислоту - для зволоження.

Висновок : емульсія підійде більш сухій шкірі обличчя, в холодну пору року та після пілінгів , для відновлення захисного барʼєру шкіри .

Якщо Ви власниця нормальної шкіри , то я рекомендую вам перший гель .