Макіяж на побачення з чоловіком

Давненько мене тут не було, трішки зайнята останнім часом. Але справно роблю собі фото для подальших дописів у наш Клуб)

Ось у вівторок ходили з чоловіком на побачення, з нагоди річниці стосунків🥰 І тут ще й пощастило: я напередодні отримала своє замовлення із продуктами NYX, от і затестила помаду у цей день)

Взагалі я місяці 2 чекала коли в Україні нарешті з'являться новинки від NYX - плампер і бальзам. І от як тільки вони тут з'явились у продажі - полізла на Мейкап, де ще й класна акція була (третій продукт NYX у подарунок). А я ще і їхні знамениті матові помади ніколи не пробувала, а хотіла. Тож купила 3 різні продукти)

Сьогодні показую на собі якраз ту знамениту матову помаду ( https://makeup.com.ua/ua/product/129697/#/option/404793/ ). Відтінок у мене Leon. Я дуууууже нею задоволена. По текстурі вона навіть вельветова, носиться комфортно. Так, попкорн чи перекус не витримує до кінця, але мені в кайф поновлювати) І колір виявився чарівним, особливо у поєднанні з олівчиком (я взяла Catrice, куплений не пам'ятаю коли і де😅).

Ну а на очі нанесла коричневу підводку Patricia Ledo + на верхнє і нижнє повіки дуохромні олівчики від GlamBee. І ще захотілось блискіток на вилиці, але вони ще з часу до повномасштабного вторгнення і це російський виробник.

А довершила образ парфумами, які дуже хочу в повнорозмірному форматі - Memo Paris French Leather.

Я собі в цей день подобалась, чоловіку - само собою 😇

П.С. Мені знов лінь повитирати те дзеркало, тож воно так і лишилось запацькане))

❓Пробували цю помаду для губ NYX? Бо я вже хочу собі більше відтінків😇

Продукти для цього looks

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
LN Pro
Hedonic Clear Brow Gel