Макіяж на побачення з чоловіком

Давненько мене тут не було, трішки зайнята останнім часом. Але справно роблю собі фото для подальших дописів у наш Клуб)

Ось у вівторок ходили з чоловіком на побачення, з нагоди річниці стосунків🥰 І тут ще й пощастило: я напередодні отримала своє замовлення із продуктами NYX, от і затестила помаду у цей день)

Взагалі я місяці 2 чекала коли в Україні нарешті з'являться новинки від NYX - плампер і бальзам. І от як тільки вони тут з'явились у продажі - полізла на Мейкап, де ще й класна акція була (третій продукт NYX у подарунок). А я ще і їхні знамениті матові помади ніколи не пробувала, а хотіла. Тож купила 3 різні продукти)

Сьогодні показую на собі якраз ту знамениту матову помаду ( https://makeup.com.ua/ua/product/129697/#/option/404793/ ). Відтінок у мене Leon. Я дуууууже нею задоволена. По текстурі вона навіть вельветова, носиться комфортно. Так, попкорн чи перекус не витримує до кінця, але мені в кайф поновлювати) І колір виявився чарівним, особливо у поєднанні з олівчиком (я взяла Catrice, куплений не пам'ятаю коли і де😅).

Ну а на очі нанесла коричневу підводку Patricia Ledo + на верхнє і нижнє повіки дуохромні олівчики від GlamBee. І ще захотілось блискіток на вилиці, але вони ще з часу до повномасштабного вторгнення і це російський виробник.

А довершила образ парфумами, які дуже хочу в повнорозмірному форматі - Memo Paris French Leather.

Я собі в цей день подобалась, чоловіку - само собою 😇

П.С. Мені знов лінь повитирати те дзеркало, тож воно так і лишилось запацькане))

❓Пробували цю помаду для губ NYX? Бо я вже хочу собі більше відтінків😇

03 лютого, 2024
Дарина
03 лютого, 2024

Продукти для цього looks

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Всі відгуки (76)
LN Pro
Всі відгуки (76)
Hedonic Clear Brow Gel
Всі відгуки (36)