А ти уже маєш шовкову резинку? Розповідаю для чого вона ;)

Я тепер так!

Точніше маю НОВУ шовкову резинку. Раніше я уже мала з ними досвід, але припинила використання, так як не тримали навіть моє тонке волосся. Як би не затягувала, вона постійно сповзала, скользячи по моєму волоссю.

І так, я вирішила дати другий шанс шовковій резинці. Уже сьогодні починаю тестувати і розповім згодом як вона у носці та відповім на наступні питання: Чи є сенс купувати, платити чималі гроші? Чи дійсно не заламує волосся?

А ще подивіться, який милий крабик у сумочці 🥹 Він чудовий ✨

Так для чого ж шовкові резинки для волосся? 🤗

❤️ Мають гладку поверхню, тому вони не піднімають лусочки волосся, а лише плавно ковзають по них, завдяки чому пасма не ламаються і не плутаються.

❤️ При частому використанні шпильок, резинок, можуть з'явитися посічені кінчики, проте з шовковими резинками цього не станеться, так як завдяки своєму складу шовк запобігає розшаруванню волосся. Але зверніть увагу, мова йде саме про натуральний шовк, а не штучний замінник - атлас.

❤️ Шовкові аксесуари виглядають на волоссі як окремий декор, як прикраса завдяки своєму розкішному блиску.

Слід і пам'ятати те, що за такими аксесуарами потрібен особливий догляд: ручне прання, сушка натуральним способом.

Цікава ваша думка, красуні, стосовно такого аксесуару. Чи використовуєте їх для фіксації/у якості прикраси для свого волосся? А якщо ні, то чому? Уже вдалося знайти свою ідеальну резиночку? 🤗

Рада буду поспілкуватися на дану тему 😉