1
/2
Тестовий заплив у світ накладних вій
Давно хотіла спробувати накладні вії для більш ефектних яскравих, кольорових макіяжів. І ось я тут, о пів на одинадцяту ночі, роблю перші кроки у світ приголомшливих поглядів
Мій вибір пав на пучки від українського виробника - десь я чула що пучки клеїти простіше + варіативність вища, не треба нічого підрізати. До того ж я не маю на меті навчитись літати кліпаючи очима, а лишень додати трохи обʼєму, зробити «стрілочку» у зовнішньому куті ока. У наборі Divia Mix 3 різні довжини, і сьогодні я використала 2 з них - найкоротшу і середню, найдовша співпрацювати зі мною відмовилась 🤷🏻♀️ На сайті вії знаходяться в розділі для нарощування, хоча судячи за описом та інструкцією - це звичайні накладні вії
Клей взяла від Kodi, із пензликом, дуже зручно наносити. Клей готовий до використання, коли стає прозорим, що також зручно.
На пінцет для накладних вій витрачати гроші жаба мене задушила 🐸 тому спробувала звичайним, і в решті-решт зупинилась на пальцях. Можливо тому в мене і не вийшло приклеїти третій пучок
Як результат, дещо обʼємніший куточок із плавним переходом - на мій погляд вийшло непогано для першого разу
❓Чи є у Вас лайфхаки з поклейки вій? І чи бачите ви різницю між очима?
P.S всьому іншому макіяжу вже близько 10 годин, тому не зважайте на стертий лайнер і крихти від туші
05 лютого, 2024
Коментарі (0)