Dior Addict Lip Maximizer

Я не здивована ефектом, який надав блиск для губ Dior Addict Lip Maximizer. Він не створює максимальний об'єм, але надає природний блиск губам.
Довго наважувалась купувати чи ні… але, думаю, воно того варте, через відчуття того, що користуюсь якіснішими дорожчими продуктами.
Консистенція дуже комфортна і нелипка, що дозволяє носити продукт протягом тривалого часу без відчуття важкості. Але він ніби швидко висихає на губах.
Текстура блиску м'яка і кремова. Хороший аплікатор (легко, просто та зручно наносити). Блиск має досить приємний аромат. Додає відчуття свіжості на губах при перших разах використання.

Вигляд Dior Addict Lip Maximizer є досить привабливим та сучасним, що дозволяє йому бути популярним серед шанувальників косметики. Має елегантне та стильне оформлення. В прозорому флаконі, що дозволяє бачити сам продукт всередині. Дуже класний естетичний флакон.
Ефект на губах не сильно помітний, як звичайний блиск. Губи виглядають трохи візуально об'ємними за рахунок переливання блиску. Губи стали м'якими і вигляд доглянутий. Класно блистить на сонці під час прогулянки.
Dior Addict Lip Maximizer досить хороший брендовий продукт з додатковими доглядовими властивостями.

P.S. Але, якщо хтось хоче дешевшу версію і щоб було дуже якісно і класно виглядало, краще купити блиск від KikoMilano.

Продукти для цього looks

Dior Addict Lip Maximizer