Хотіла як краще, а вийшло...розлюбити гідрофільну олію

Клись давно в мене була така гідрофілка, така шкіра після неї, мммм. ✨Нажаль що там було в складі, який таємний інгредієнт, я не запамятала. Вирішила знов спробувати такий тип очищення від українського бренду Lapush.

Склад як би натякає, що можуть бути прищі. 😑Вони в мене були після неї, різного типу, від малих до глибоких. Наноситься олія на шкіру важко, розподілити її складно, піниться ледь ледь (на відміну від моїх чарівних спогадів). Трошки пахне цитрусом.


Мені не сподобалося використовувати цю гідрофілку, танці навколо неї водити. Ціна не висока. Мені здається тут дешеві складові. Змиває макіяж добре, але ці прищі після, просто жах. Дозатор трохи плюється. Змивала її гелем і шкіру це сушило. Ретельне очищення з додатковим висушуванням.😒 Можливо це просто не моє?
Рідкими текстурами я не користуюсь, в мене лише консилер мінеральний. Так що такої важкої артилерії як гідрофілка поки уникаю, бо комбі шкіра реагує висипами. Треба починати з міні версій, або пробників як у Heimish. Он його спробувала і одразу зрозуміла, що не моє.

Продукти для цього looks