Моя перша спроба нароостити нігті

Слабкодухим майстрам манікюру краще не дивитись :)

Я рооблю манікюр собі сама, самоучка, не майстер манікюру. Просто любитель. Тому суворо не судити. Все рівно суворіше ніж я, мене ніхто не осудить :)

Купила я собі укріплюючу базу від Didier і побачила що на неї можна ще й нарощувати нігті. Ну чого далеко ходити, кузина вирішила стати жертвою моїх тренувань і віддала свою лапку що б зробити шарні нігтики.

Підготовка форм

Раніше я таким не зацмалась тому було цікаво спробувати. Взяли ми нижні форми і пішла я бороздити простори Ютубу з туторіалами. Виявилось що ті форми ще треба підготувати до нарозування і тут виявилась найбільша прооблема. У кузини нігтики шикарні, милашні і маленькі. Це не буде проблемою для досвідченого майстра але для мене виявилось викликом. Форми треба було підрізати і допасувати до рідного нігтика. Я старалась як могла але нажаль не на всих нігтях вдалось правильно вирізати форму.

Нанесення бази

Далі вже почала викладати базу. Вона має досить густу консистенцію, само вирівнюється і досить легка у використанні. Для мене була одна проблема з нею. Вона прозора, і, чесно кажучи, я тупо не бачила куди я вже нанесла на форму її а куди ні :) Тому зі старту ніготь вийшов довщим і більшим ніж просила моя люба клієнтка. Тому опилювати довелось багацько.

Результат

Як на мене вийшло досить непогано для першого разу. Довго, дуже довго ми возились. Але що ж поробиш. База дуже міцна. Ніготь мійшив твердим, якщо чесно я не очікувала що буде прям такий твердий. При цьому вільний край не товстий і під покриттям виглядав досить схожу на натуральнйи нігтик.

Носиться база теж дуже добре.

Може хто підкаже як правильно вирізати ті форми для маленьких нігтиків? Бо хотілось би повторити але ця аплікація займає купу часу.

Продукти для цього looks

Базове покриття