Невеличкі вчорашні покупочки

Всім привіт! Ви не уявляєте, як довго я хотіла мило-пінку від Bath & Body Works! Це була мета, це була ціль 😁 Бігала в місцеві магазинчики в рідному місті - не було таких, які б мені сподобались і візуально, і на аромат. Потім знайшла в іншому місці, але вже значно дорожче, чим мало б бути. І врешті решт, запланували з колегою по роботі піти в магазин косметики, подивитись на різні штуки. Вона планувала взяти пудру, хайлайтер та туш. А я, ну як би... приватний консультант поруч 🤣 Але, щось її знов по роботі смикали, тож настрій на шопінг зник. Тим часом я запримітила мила від BBW, і стояла в куточку, нюхаючи всі підряд. Ця серія, яку я відзначила у продуктах, вважається трішки дорожчою чим класичні мила/пінки даного бренду. І ж як я могла пройти повз нього, якщо воно стояло останнє з цієї лінійки? Справді, наче чекало на мене.

Я не фанат аромату троянд, але для мила це доволі практично. Не буде душити солодкавістю, чи якимось парфумованим шлейфом. Баночка виконана із якісного пластику, який на дотик наче має легке покриття Soft Touch. Мило ідеально вписується в інтер'єр завдяки своєму коричневому витриманому кольору. Ви бачите, як я його хотіла?? Щоб я про мило так багато писала 🤣 Такс, а про туш? Давайте вже про туш пару слів.

Beauty Creations. Я взагалі була здивована побачити цей бренд у фізичному магазині! Тушей багато не буває, тим паче що у мене дві засихають, і підливати дюралайн мені вже надоїло (бо одній місяць, другій 4 місяці). Нещастя, коли попадається вже засохша туш... Тут на Мейкап брала Golden Rose із серії Nude Look - вона єдина поки свіженька! Тож. Попросила консультанта в магазині показати на фото щіточку, бо щось в мене інтернет не грузив. І як тільки я побачила свою улюблену форму, відразу сказала - беру! 😁 Стильний блискучий футляр, вибиті надписи... Що ще потрібно для щастя! Сподіваюсь, що очікування не підведуть, і я буду цілком задоволена тушшю! Вони справді мають великий потенціал, щоб дати конкуренцію ColourPop.

Продукти для цього looks

Мило-піна для рук
Мило-піна для рук
Мило-піна для р�ук