black aesthetic

Сьогодні хочу поділитися з вами ідеєю подарунка-компліменту для своєї подруги.

Я обожнюю, коли все в одному стилі, поєднується кольорами та пасує один до одного і навіть щодо вибору подарунка я підійшла максимально відповідально.

Протягом тривалого часу моя подруга захоплювалася моїм кремом для рук від Dott, тому вибір був очевидний. Це парфумований крем, ароматична композиція якого включає ноти листя та квіток тютюну, бобів тонка, сухих фруктів, деревного соку, какао та ванілі. Крім неймовірного аромату, він чудово виконує свої функції та має стильний дизайн.

Люблю дарувати перевірені мною засоби, тому вирішила потішити не лише її ручки, а й волосся. Обрала відновлювальну маску для шкіри голови із соком розмарину від Rated Green. Подобаються усі засоби цього бренду, саме ця маска багата екстрактами натурального походження, у тому числі соком розмарину холодного віджиму, сприяє ретельному глибокому очищенню та ексфоліації шкіри голови, при цьому дотримується балансу та регулює виділення сальних залоз. Додатковий ефект посилення кровообігу сприяє стимуляції росту волосся і запобігає їх випадінню, залишаючи відчуття свіжості та приємний пряний аромат з вловимими нотками перцевої мʼяти.

Продукти для цього looks