Аромат класики, яку вже вкотре перечитуєш

Про аромат MERMADE CASHMERE я вже колись писала, коли у мене була мініатюра цієї парфумованої води. Та зараз я вирішила залишити відгук вже маючи повний розмір (Дякуючи Ta_nyaaaaaaa💗, яка подарувала мені його). І так, це був той аромат, що з усіх мініатюр мені сподобався найбільше, він доволі цікавий.
Стійкість у нього сумна, на мені до 2-3х годин, він швидко злітає.
Повний формат йде у гарний коробочці та у милому флаконі з дуже зручним дозатором, це все виглядає доволі стильно. Кольорова гамма Cashmere – бежевий. Дозатор справний та розприскує дрібними бризками, майже хмаринкою.
Про аромат 📚

Зі старту вривається спирт, та він швидко випаровується, а за ним з'являється солодко-деревний фон, наче той самий сюжет, заради якого ти береш до рук ту книжку вже вдесяте. А довкола вже кінець жовтня, листя опало і від квітів чути лише натяк, холодно і ти в теплому светрі, вітер віє свіжістю. Довкола того фону прив'ялі дикі, та при дотику, колючі стебла, вже міцно огорнулись, як той момент у сюжеті, який не викинути та завжди тебе дратував. І тут ставлять його – гранат, він терпкий та солодкий, вже стиглий, він — те саме місце у сюжеті, та сама кульмінація, заради якої ти повертаєшся до тієї книжки, твій улюблений затишний куточок, який кожен раз читається як вперше... а потім з'являються квіти жасміну і вже те саме. Ті місця, у яких ти вже була, ті фрази, які ти вже знаєш і які не цікаві, які ти читаєш по діагоналі, поки не закінчиться ця книжка.
Не знаю як, і не знаю чому, але у всіх ароматах Mermade у кінці я чую легкий квітковий аромат жасмину, і він такий простий і вже при розношуванні Cashmere я зрозуміла, що він мильний.
Як на мене, повний формат був більш яскравим та колючим, але на мені всерівно мало тримався, навіть після лосьйону для тіла Cashmere.

Продукти для цього looks

Mermade Cashmere
Всі відгуки (3)
Mermade Cashmere
Всі відгуки (9)