Обновочки. Що цього разу потрапило у кошик замовлення?

🔶 Засіб з чудодійними властивостями, про який у makeupclub ходять легенди - La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+.

🎁 В подарунок до нього отримала мініатюрку на 50 мл очищувального крем-гелю La Roche-Posay Toleriane Anti-Inconforts.

🔶 Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner. По рахунку це мій третій флакончик. Тонер подобається і, на разі, прибирати з догляду його не планую. Скористалась моментом придбати з хорошою знижкою 😉

🔶 Гідробаланс тонер для обличчя MyIDi H2ydrO Balance Toner. Кислотним тонером користуюсь ввечері, але і ранкова рутина у мене не обходиться без зволожувального тоніка. На полиці усе закінчується, тож на пробу взяла такий варіант.

🔶 Протизапальна ензимна пудра для обличчя MyIDi Acne-off Enzyme Powder. Один із моїх планів на 2024 рік – спробувати ензимну пудру. Хороша знижка спокусила придбати цей варіант зараз. Тож закінчую свій убтан і буду пробувати 😊

🔶 Пробник сонцезахисного крему для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+. Маю певні сумніви, чи продукт мені підійде, тому тішусь, що є пробник, який можна придбати. Якщо не підійде – не шкода, а якщо сподобається, візьму повнорозмірний варіант.

🔶Гель-догляд для душу NIVEA. Базовий варіант гелю, який давно не купувала.

🎁 Пробник антивікової сироватки з гіалуроновою кислотою, що заповнює зморшки L'Oreal Paris Revitalift Filler отримала в подарунок.

Такі от придбання 😊