Рожевий makeup з LAMEL Make Up Maad Eyes!

Чарівний рожевий мейкап на День Святого Валентина!

Тут багато продуктів, які я полюбляю використовувати:

Почнемо з того, що я вирішила взяти свій улюблений консилер - Tarte Cosmetics Shape Tape Contour Concealer у відтінку 16N Fair-Light Neutral. Він просто дивовижний для приховування будь-яких недоліків!

Далі я застосувала тон Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint, але не просто так - з ефектом сяйва та відтінком B20. Хай моя шкіра сяє!

Для контурингу я обрала Topface Skin Twin Perfect Stick Contour у відтінку 02- top chic. Обличчя з ним виглядає виразним!

А ось для хайлайтера я використала світлий відтінок з Tarte Cosmetics Clay Play To-Go Cheek Palette. Нос, вилиці, верхня губа - все прикрашене!

На вилиці я додала трошки бронзеру - theBalm Bahama Mama Bronzer.

Щодо рум'ян, то я вже не вперше випробувую кремові рум'яна LAMEL Make Up BB Blush 401 - просто дивовижні і бюджетні!

Брівки виправлені за допомогою гелю для брів Benefit 24-HR Brow Setter та олівця Benefit Precisely My Brow Pencil - найкращі друзі для створення ідеальних брів.

Підводка для очей NYX Professional Vivid Brights Liquid Liner в рожевому відтінку (08 Don’t pink twice) додала трошки екстравагантності.

На повіки я нанесла тіні з Catrice The Electric Rose Eyeshadow Palette та LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow 406 - результат видається чарівним!

А губи - це окрема історія! Олівець для губ Олівець для губ - M.A.C Lip Pencil - колір Stone і NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner у відтінку San Paolo, а потім два кольори тіней для повік LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow 406 та 401. Щоб завершити, я зволожила губи бальзамом Carmex Lip Balm.(спосіб нанесення тіней замість помади на відео)

Що скажете? Готові зачарувати усіх на святі!

Продукти для цього looks

Topface Skin Twin Perfect Stick Contour
Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint
LAMEL Make Up BB Blush
LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow
NYX Professional Vivid Brights Liquid Liner