Нічна бьюті рутина

Вечір п'ятниці означає одне - попереду вихідні і є можливість трохи відпочити від роботи. А ось від бьюті процедур ніяк. Навпаки, вони трішки додадуться)

Хочу показати свій майже класичний вечір перед сном. Після складного робочого дня, нема сил і бажання робити купу процедур, то ж в мене все по класиці :

  • Mermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer - частіше за все є моїм помічником саме у вечорі. Він дбайливо очишує шкіру, не пересушує після.
  • Lavande Acne Treatment. У мене в старій версії. Надійний помічник під час запалень. Вона дійсно допомагає зменшити їх. Після цієї маски шкіра свіжа і гладка. Прищі її бояться як вогню.
  • Simple Hyaluronic Acid + B5 Booster Serum. Моя дивна шкіра, вирішила що після декількох днів супер жирного стану, треба побути супер супер сухою. Тож мені дуже необхідно делікатне зволоження. Ця сироватка - стає незамінною частиною мого туалетного столика, як раз через це)
  • L'Oreal Paris Revitalift Філер та L'Oreal Paris Hyaluron Expert - моє ідеальне комбо від мішків. На ранок, наче я виспалась і навкруги літають пташки. Дійсно дієві засоби.
  • Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream легкий нічний крем, з приємною текстурою яка не відчувається на шкірі, але при тому робить шкіру здоровою на вигляд та гладкою на дотик. Використовую його на ніч у будь якій комбінації. Він гарно поєднується з будь яким засобом