1
/3
Яка поза, такий і аромат
Поговоримо про те, що на американському слензі Vanilla sex означає звичайний скучний безпристрасний секс. Часто цю фразу відносять до місіонерської пози, яка типу вважається скучною (це не моя особиста думка). А взагалі рекомендую пройти коментарі за кращим розʼясненням. Дякую, Олена В, за поправки! Я таке ціную ❤️
Тому ви вже розумієте який вайб несе парфум.
Якщо не розбирати ноти, а там по суті тільки ваніль, то можна отримати таке враження:
Піт, старість, пил та нудьга. Десь трошки навіть щось від церковності є (виключно асоціаці, які несе церква в суспільство. Мем про позу, яку одобряє церква). Прикольно, правда?
А якщо не бути підготовленим до значення слів, то взагалі буде сполошене розчарування.
Отже, мої висновки:
Чи варто воно уваги? Так, ознайомитися рекомендую.
Чи це класний аромат, не беручи концепцію? І так, і ні. Небагато люксу може створити некомпліментарні аромати.
Чи буду я його брати? Так, як і буду брати 1740. Виключно за концепцію. І в форматі міні.
Чи розумію я незадоволення в людей? Так, не всі знають англійську та сленг. А секс, в основному, у всіх асоціюється з пристрастю та чимось солодким та трошки солодощавим.
Ось такий мій затест Vanilla Sex від Tom Ford. Цікаво буде дізнатися вашу думку про такі некомпліментарні аромати.
P.S.: Не хочу ображати віруючих людей, серед них є і хороші люди. Але самі наративи, що можна почути від церки, не співпадають з моїми орієнтирами. Хоча б з питання ЛГБТК+.
Коментарі (0)