#dayoflovemakeupclub

Клементина-мандарина... соковита і без кісточок (с)

Хто вона така?
Це Клементина із фільму «Вічне сяйво чистого розуму». Дівчина обожнює бути емоційною та запальною. Вона може вдертися у пустий будинок на пляжі, щоб посмакувати там вином і страшно нудиться від усього, що про стабільність.

А ще, вона любить фарбувати волосся у різні кольори. Як обирає фарбу? За покликом душі і цікавою назвою. «Зелена революція» чи «Блакитні руїни». Як вам? Вона б і сама вигадувала назви не гірше.

Існує теорія, що кожен колір її волосся змальовує стадії стосунків із головним героєм. Зелений – перша зустріч. Червоний – палке кохання. Помаранчевий – то криза. І синій – кінець. (А може новий початок?)

Сама історія вперше вразила мене у 14 років. Я переглядала її у всіх 4-х стадіях кохання, які описала вище. І кожного разу знаходила нові істини для себе. Він не має лінійного сюжету, тут відбувається повний хаос, але в цьому і суть. За майже 2 години фільму встигаєш пережити усі можливі емоції, від піднесення до втоми, від мурах по шкірі до холоду по спині.

Чому саме Клементина? О, це героїня не з казок. Нею дуже складно бути. Але я й обрала її за максимальну реалістичність. Як на мене, любов і є така, як Клементина: різкувата, інколи занадто емоційна, часто виходить з берегів… проте чесна, щира і «попри все».