Маленькі оновлення, розпаковка!

Привітик всім! Дуже хотіла спробувати зволожуючу олійку для волосся від La'dor, тож коли я побачила, що вона на знижці - тут же прийнялась оформляти замовлення. До пари я ще обрала міні-щіточку. Вона справді маленька, тож вміститься в кожну сумочку! Щоправда, я думала, що щітка буде розміром з міні Tangle Teezer, проте... Нічого, і такий варіант не пропаде. Товар йде в брендованій коробочці, виготовлений дуже якісно з тисненням бренду.

Тепер ви спитаєте - я вже готуюсь до літа, що взяла пачку пластирів? О, ні. Я просто записалась на видалення родинок, і обов'язково після відвідування клініки поділюсь із вами своїм досвідом. На дану процедуру йду не вперше, тож уже пройшла попередній досвід та уявлення що до чого 😉

На іншому фото можна побачити другу розпаковку з-закордону. Аліекспрес вирішив мене побалувати подарунками та доволі якісними товарами. Взяла собі кейс для ювелірки, набір для масажу обличчя та два набори пензликів для макіяжу (один з яких пішов у подарунок!). Все дуже добротно зроблене, тож приємно, що можна трішки зекономити на таких речах. Тим паче, 90% пензликів у мене саме з Китаю.

Бажаю всім гарних сонячних вихідних попереду! ☀️

Продукти для цього looks