#donotdothat

Підтримуюю челендж Білень Дар'ї 🦉, бо є речі, в яких хочеться зізнатися і побажати всім такого не робити)).
Проблема прищів та лупи зі мною була давно і довго, а нормальний догляд ні. Зате було багато порад, до яких я дослухалась, як наприклад порада про господарське мило, яке люди тулять буквально всюди 🫣.
Проти прищів? Та ні, воно просто сушить шкіру і очищає верхні шари, освітлює, але прищі не прибере, як і чорні цятки, він їх підсвітить, адже шкіра буде біла навколо них. І плюс надасть свій неповторний аромат обличчю на кілька годин.
Проти лупи? Моє улюблене, адже через цей "лайфхак" я отримала каре. Колись хтось порадив проти лупи намилювати мило на шкіру голови, було достатньо двох чи трьох таких спроб щоб пересушити все на світі. Кінці так і не змогли оговтатись, вони просто ламались та відповідали, тому довелось обрізати до плечі. Та навіть це не допомогло, адже і та довжина була пошкоджена, тому довелось просто обрізати каре 🤷🏻‍♀️.
Тому господарське мило для будь-чого, але точно не для людської шкіри обличчя чи голови, я б навіть на тіло не радила наносити...
Усім дякую за увагу, гарного дня, чистої шкіри та розкішного волосся ❤️.