FCP Spicy Cherry Shike + Lipcombo

От я нарешті дійшла до описів ароматів FCP, оскільки у мене назбиралось трішки цих пробників, я вирішила цей тиждень присвятити описам цих ароматів. І так, аромати дуже індивідуальна річ, тому описую свої враження 🥰.
А ще я подумала, що чому б не підібрати комбо засобів для губ під аромати?)) Тому пропоную і Вам приєднатися до тегу #lipcomboforperfum

Це той самий хороший дюп на Lost Cherry, який ти шукала 🍒.
Стійкість у нього дуже хороша, можна чути весь день, а перші кілька годин як після нанесення: солодко, вишнево, алкогольно, пряно.
Це солодкий, алкогольний аромат, він перебирає всю увагу на себе, він не доповнює образ, він стає ним, він з вами на довго.
Це той самий вечір, коли ти одягнула чорну сукню, взяла червону помаду і вирішила запам'ятатись. Ця стигла вишня у смачному та п'янкому лікері допоможе тобі це зробити, а пряно-квітковий фон буде надавати м'якості формі, розмиватиме рамки та вражатиме.
Смачно, солодко, яскраво, гучно, але схожий аромат я маю, тому не надто цікаво.


Піраміда:
Верхні ноти: Вишня, Лікер, Гіркий мигдаль. Тут я чую здебільшого стиглу вишню в лікері і це основа цього аромату, його основний акорд та душа.
Середні ноти: Вишня, Турецька троянда, Жасмин, Слива. Звідси я чую вишню, трішки сливи те жасмину, це десь так на фоні.
Базові ноти: Перуанський бальзам, боби Тонка, Сандал, Ветивер, Білий кедр, Бензоїн, Кориця, Гвоздика, Пачулі, Ваніль. Ці всі ноти дають ту саму солодку пряність, яку можна почути в ароматі, та всерівно в основі я чую п'яну вишню, як не крути, а ця вся пряність: кориця, гвоздика, деревина – це все фон. Наче хтось ставить на стіл біля основного десерту напій.

Lipcombo: Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick 50 + Deborah 24Ore Lip Pencil 05.

Продукти для цього looks

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink