#dayoflovemakeupclub : ЗАВЖДИ ОБИРАЙТЕ СТАРШОГО БРАТА

У великому маєтку сім'ї Леррабі, в будиночку над гаражем , жила донька шофера - Сабріна Ферчайлд. Все своє життя, непримітна дівчина , спостерігала за шикарними вечірками сім'ї, на яких була завжди гарна погода і ніколи не йшов дощ. Сім'я багатіїв складалась з : матері Модд і двох синів -Лайнуса і Девіда. Лайнус, старший син, трудоголік до мозку кісток, використовує прийоми для ділових переговорів та укладання угод. Девід - повна протилежність братові, легкий, наділений природнім шармом і красою. Саме в нього була закохана Сабріна.

Фільму насправді два : Сабріна 1954, роль якої виконала Одрі Хепберн, і фільм 1995року, де Сабріну грала Джулія Ормонд. Я обожнюю передивлятися ці фільми, бо кожний кадр фільму неймовірно естетичний і повністю переносить тебе в події цієї історії .Тож кожному рекомендую подивитися обидва фільма, але якщо ви не любителі старих фільмів, то ж дивіться на прекрасний тандем Форда і Ормонд, але ніщо не порівняється з тим, як Одрі виконує Життя у Рожевих тонах)))

Образ я вирішила повторити саме з фільму 1995 року. Я не схожа на жодну з акторок, то ж своїм образом хотіла показати, яка я Сабріна. І все як в 90х: сатинові тіні, рум'яна з рудуватим підтоном та перламутрова червона помада. НУ І КУДИ Ж БЕЗ БЕГУДІ)))

Продукти для цього looks

Maybelline New York Color Drama Lip Contour Palette
LN Pro Filler Lip Liner
Maybelline New York Hyper Easy
LN Pro Kajal Eye Liner
Maybelline The Falsies Surreal Mascara
Maybelline New York The Nudes Palette
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil