Закуп по відливантам (і не тільки)

Давно не купувала собі новеньких ароматів, і більшість моїх відливантів вже або скінчились, або я їх пороздарювала. Пора себе побалувать новеньким, тож до мене приїхали ось такі красені по 5 мл:

Memo French Leather - по наводці Дарина ) Раніше я оминала цей аромат, бо чула що він про троянду та замшу, а я не великий поціновувач троянд, але послухавши його в магазині я зрозуміла, що хочу познайомитись з ним поближче.

Diptyque Philosykos - я шукаю на літо собі аромат з інжиром, хотіла знайти альтернативу цьому, бо 7-10 тис за флакон все ж багатенько)) Але поки що він все одно для мене кращий. Якщо буде цікаво, можу написати про свої пошуки "того самого інжиру", але там небагато та і свій вердикт я от вже написала 😂

Diptyque L'eau Papier - супер ніжно, красиво, чисто, елегантно. Злегка квітково, злегка мускусно. В ньому хочеться надягнути шовковий костюм та насолоджуватись теплим спокійним вечором.

Kilian Paris Roses On Ice - чекаю тепло, щоб пахнути огірками та трояндою) Другий трояндовий аромат, хоча я казала що не люблю їх 😅 В магазині припав до душі, але починаю думати, що цього відливанту мені вистачить з головою, щоб побалуватись трошки.

Byredo Black Saffron - дуже цікавий парфум! Кілька разів слухала, кожен раз сприймаю його по різному, то дуже гарний він мені, то чьорті шо. Але думаю що ми таки подружимося і він мені все ж зайде)

Essential Parfums Bois Imperial - трошки спокініший брат Ганімеду, де трошки більше зелені та дерева. Повторюю цей відливант, але досі ще не знаю чи потрібен мені повнорозмір.

Ну і сюди просто затесався хайлайтер від LN Pro. Ніколи не користувалася хайлайтерами, буде чергова спроба таки почати це робити)

І в подарунок мені один продавець поклав пробник Diva Ggema. Аромат знову ж таки про троянду, пачулі, іланг-іланг, для мене звучить трошки вінтажно, скоріш за все не ризикну носити, але послухати було дуже цікаво.

Дякую за увагу 💖

Продукти для цього looks

Byredo Black Saffron
Memo French Leather
Memo French Leather
Diptyque Philosykos
Kilian Paris Roses On Ice Refillable Spray
LN Pro Glow Cream Highlighter
Essential Parfums Bois Imperial
Diptyque L'eau Papier