Лайфхак# спробувала багато. Гарні вії на цілий день -пучкові вії! Легке знаття.

Коли не хочеш кожен день боятись чіпати очі, бо в тебе нарощені вії.

У цьому луксі ділюсь досвідом напрацьованим роками на нарощених, накладних різних віях. Остання знахідка -це пучкові вії і це діййсно круто і просто.

Є альтернатива , разово на свято використати накладні цілі вії, але вони часто відклеюються з часом місцями, а краще пучкові накладні вії.

ВИКОРИСТАННЯ:

Наносимо клей на ребро пучка вій , чекаємо пару секунд зі стійким екста клеєм як у мене, (білий крем клей довше схвачується до вїязкості.) Клеїмо на попередньо нанесену лінію підводки поряд з коренями вій., тоді не буде видно скільки пучків ви приклеїли)) 5-6 пучків достатньо для легкого ефекту як у мене ,. Для насиченішого треба густіше коеїти пучки і зірка готова))

Я використала довжину 12 С ізгиб, хоча маю ще , D і думаю, що вони мені більше підходять і виглядають коротшими і природнішими. А ви що думаєте про мої вії ? Які використовували хоч раз у своєму житті, чи які більш подобаються? Буде цікаво почути відгуки та рекомендації

РІЗНИЦЯ між накладними цілими і пучковими віями:

Легше ніж цілі вії кріпляться,

красивіше, природніше кріпляться,

краще тримаються , особливо у кутках ока.

хАРАКТЕРИСТИКА:

1. дуже просто , легко наноситься

2. тримається надійно

3.виглядає ефектно

4. знімається просто без додаткових засобів ( зняли вії і потім умилися улюбленою умивашкою для очей і обличча.)

ДОДАЮ ФОТО ДО І ПІСЛЯ))))

Клей для вій пробувала різний. останнім разом придбала тут KODI і він показав себе дуже достойно на рівні інших відомих стійких клеїв. а головне компанія відома, значить якість і безпечність надійна Раніше використовувала китайські і корейські, часто DUO

Рекомендую суперстійкий DUO прозорий з фіолетовим відтінком,( не білий кремовий) або Kodi. Обидва дуже схожі і стійкі

Зараз нажаль на сайті немає Kodi Залишаю посилання і назву

https://makeup.com.ua/ua/product/458417/#/option/1205851/

Kodi Professional Strip Eyelash Adhesive

в кореї колись чорним користувалась , дуже крутим, треба спробувати знову

ДЯкую всім за увагу! Будьте красиві та здорові!

21 лютого, 2024
Anna GOLD
21 лютого, 2024

Продукти для цього looks

Duo Strip Lash Adhesive Dark Tone Glue
Duo Brush-On Lash Adhesive
Всі відгуки (4)
Duo Brush-On Striplash Adhesive Clear
Всі відгуки (2)
Duo Brush-On Striplash Adhesive Dark
Silver Style Premium Line Individual Eyelashes
Divia Eyelashes