FCP Oasis + Lipcombo

Це моя маленька та свіженька любов 🥰. І мені здається, що цей аромат здатний в себе закохати кожного, хто його почує, або принаймні викликати симпатію. Як на мене, тут дуже влучне поєднання нот.
Він не дуже стійкий, на мені до 3х годин, і не шлейфовий, чемно лежить на тілі, освіжаючи образ. І так, ним хочеться облитись і навіть можна нанести на одяг, чи волосся, адже заважати точно не буде, такий він легкий та свіжий.
Зі старту чути лимон, він не кислючий, а саме солодкий, м'який. І майже одразу до нього додаються квіти, такі легкі і ніжні, а бергамот додає цитрусової кислинки, але зовсім не псує. І загалом, аромат дуже гармонійний та врівноважений. Сюди ж додається пудровість, та це так віддалено і при цьому влучно, ніби так і має бути.
Квіткові ноти цикламену, фіалки та жасмину з'являються майже зі старту і можливо вони у поєднанні з деревиною на далекому фоні нагадують про чорнобривці, які почула тут @Швець Карина. Так, я теж чую чорнобривці і вони сюди чудово підходять.
Це свіжий та чистий аромат, наче нова літня сукня.
На собі я практично не чую деревини, вона постійно далеко і лише під кінець її стає чути краще. А весь цей час ми чуємо свіжий, м'який та солодкий цитрус, який огорнули квіти. Так, "усю дорогу" лимон не злітає, а саме м'якне, стає спокійнішим та ще солодшим. Наче дольки лимона порізали і кинули у цукор, біля нього стоїть ваза зі свіжими квітами, а за вікном кінець квітня і дерева.
Піраміда:
Верхні ноти: Квітка апельсина, Оксамит, Бергамот, Лимон. Лимон тут домінує, адже це його свято, квітка апельсина, бергамот йому допомагають, а оксамит солодить.
Середні ноти: Жасмин, Фіалка, Цикламен. Ці прекрасні квіти утворюють чудове поєднання, що так нагадають про свіжу весняну погоду.
Базові ноти: Амбра, Ветивер, Вірджинський кедр, Мускус. Цей чудовий фон, який так влучно зміг відтінити основні ноти, щоб вони зіграли ще успішніше.

Lipcombo: LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 409 + LAMEL Make Up Lip Care Oil 402.

21 лютого, 2024
ksnklb
21 лютого, 2024

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (441)