The Body Shop

З брендом The Body Shop я познайомилася, ще в далекому 2008 році, тоді в якості презенту мені подарували набір з британською трояндою і почалось. Думаю спробувала 80% всього, якщо не більше. Але найбільше я обожнюю догляд за тілом.

Strawberry Body Butter

Масла для тіла, це бестселлер, дуже великий асортимент по типу шкіри, в мене зараз для нормального типу шкіри, але я використовую його більше для ніг і рук, воно дуже живильне. Плюс дуже подобається брати в маленькому обʼємі для рук. Формула на 95% складається з природних інгредієнтів, включаючи олію з насіння полуниці, масло ши і олію з насіння кунжуту.

Але мої фаворити це: Ши та мигдальне молочко.

The Body Shop Argan Dry Body Oil

Тут я повелася на віддушку, вона на скільки приємна, запах солодкого чорного чаю з молоком. Збагачена аргановою олією та оливковою, цей засіб має майже повністю натуральний веганський склад (98% природних компонентів). Дуже легка консистенція, яка швидко поглинається, не залишаючи жирних слідів.

Hair & Body Mist дуже солодкий, але подобається, що можна використовувати на волосся, плюс стійкий.

Гелі для душу спробувала майже всі, але найбільше подобаються крем-гелі. Грейпфрут тут максимально натуральний.

Креми для рук діляться на дві категорії. Перша звичайний крем більш легша текстура. Тут максимально приємна віддушка чайної троянди. Друга - це крем бальзам майже, як батер для тіла. Але конопляний має не саму приємну віддушку, але найкраще відновлює пошкоджену шкіру рук.

Продукти для цього looks

Крем для рук "Британська троянда"
Суха олія для тіла "Арганія"
Гель для душу "Рожевий грейпфрут"
Масло для тіла "Полуниця"