FCP Mango Milk Shake + Lipcombo

Найцікавіший аромат з набору і мені здається, що на кожному буде по-різному розкриватись. Можливо, це дає мускус... Це точно не мій аромат, хоча легкий пудровий шлейф у ньому я чую чудово і це я дуже люблю. Та якщо прислухатись...
На старті я чую манго та апельсин, їхнє смачне, м'яке та водночас цитрусове поєднання – освіжаюче. За кілька хвилин цитрус слабне, а вже на його заміну виходить іланг-іланг та Квітка манго, вони додають м'якості манго та цитрусу, який вже губиться на фоні. На мілк шейк мені тут нічого не натякає, та мені дуже подобається як з'являється легка пудровість в ароматі, це той самий м'який шлейф, який я люблю.
А потім у гру вступає мускус разом циветою, яка є анімалістичною нотою і все моє задоволення руйнується. Так, це гірчинка, але ця гірчинка нагадує котячий лоток 😒. І спочатку вона доволі яскрава на тілі, перебирає усю увагу на себе. Та потім вона віддаляється, і літає у шлейфі, наче надокучлива нотка, наче хтось у цій композиції лажає. І якщо прислухатись до тих частин тіла, куди був нанесений аромат, то все смачно: м'яке манго, свіжий апельсиновий сік і солодка пудра. Але у спокійному стані я чую таку тоненьку, ледь чутну та при цьому нав'язливу нотку лотка.
Можливо, так зіграв на мені мускус у поєднані з циветою 🤷🏻‍♀️. Знаю, що про нього є гарні відгуки, тому добре що є такі гарні формати пробника в 2ml.
Стійкість, до-речі, у нього хороша, можна чути ледь не цілий день, та згасає він поступово, непомітно.
Піраміда:
Верхні ноти: Апельсин, Манго, Фіалка.
Зі старту я чую більше апельсин, ніж манго, наче їх змішали
Середні ноти: Франжипані, Іланг-іланг, Квітка манго. Вони пом'якшують аромат.
Базові ноти: Гвоздика, Червоне вино, Мускус, Цивета. І ніякого вина... мені здається, що саме цивета та мускус дають на мені гірчинку, яка стає перебирає на себе мою увагу.


Lipcombo: LAMEL Make Up 401 + LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil 401.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up