FCP Confetteria + Lipcombo

Просто прекрасний м'який аромат з легкими дерев'яними нотками, які його обрамляють. Це більш фруктовий аромат, як писала alena.rosee, він нагадує десерт з фантазії.
А ще він ну дуже стійкий та додає настрою.
На старті я чую бризки цитрусів, бергамоту, вони освіжають. А потім серед них з'являється м'якоть м'якої та смачної груші, солодкої, налитої серпневим сонцем. Ця м'якоть переплітається з солодкими легкими мильними нотками жасмину, з'являється персик, який це все пом'якшує і хочеться примружити очі від задоволення та спогадів літнього сонця. Я так розумію, що саме мускус тримає гучність аромату на рівні, що його чути як доповнення до образу і навіть є легка пудровість, вона ванільна, наче до цього десертику трішки її додали зверху. І звісно, деревина хоче показати себе, тому вона з вивітрюванням, перебирає увагу з жасмину на себе. Деревні ноти початку десь далеко, легкі, але з часом вони стають все ближче, ця рамка стає ширшою, вона приємно наводить контури грушовій м'якості та бризкам цитрусових.

Піраміда:
Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон. Цитрусові тут точно є їх чудово чути саме на старті, але це бризки і легка нотка бергамоту, так гармонійно.
Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик. Жасмин можна вловити у певну мить, коли аромат лише розкривається, він дає мильність, чим нагадав мені парфумовану воду Mermade. Також можна почути м'якоть персика та дерев'янність кердру та пачуль.
Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус. Груша з нами надовго, вона з початку і дає м'якість практично до кінця. Легку пудровість дає геліотроп та ваніль, а мускус додає гучності.

Lipcombo: Mermade Coco Jambo Lip Balm + Glambee 113.

Продукти для цього looks