1
/1
#Ihaveno
І я вирішила долучитися до челенджу від Білень Дарина🦉 . Завжди такі цікаві ідеї в неї)
Чого ж немає в моїй косметичці?
- Твердий шампунь - ну не люблю я взагалі мило в брусках, мені це не зручно взагалі. А мити таким бруском голову це не для мене. Хоча їх зараз є величезний вибір, я все ж таки оберу в формі гелю, мені так зручніше.
- Кольорова туш - колись давно була, коли було 15 років, але я її тоді не зрозуміла і ми не подружилися і так вона й пішла в смітник. Зараз цікаво спробувати коричневу, але якось до цього ніяк не дійде.
- Тверді парфуми - недодавно тільки дізналася тут в клубі, що такі бувають, мені важко вгодити з ароматом, тому я дуже рідко експерементую. Маю 1 улюблений парфум і 1 який хочу на цьому все)
- База під макіяж - не пробувала її ніколи, але здається, що вона лягатиме маскою під якою моя шкіра буде задихатися. Тому поки оминаю.
- Хайлайтера - в мене замість нього тіні🙈 В майбутньому хочу придбати, тому, якощо у вас є улюблені поділяться в коментарях, піліз)
- Бігуді - в дитинстві це були вірьовочки, а зараз зазвичай якщо кручу волосся, то на вирівнювач. Цікаво спробувати такі, як у Krasavka, але не знаю чи триматимуть вони моє волосся?)
- Олівці для губ - не знаю чи це можна віднести це ще до цього списку, бо я тільки нещодавно вперше почала з ними знайомство. Тому це ще зовсім новий для мене продукт, але ніби дружба ними складається чудово.
- Олівців або тіней для брів - в мене для укладки є тільки гель і ще іноді пінцет. Бо з олівцем вони мені дуже темні стають, пробувала 1 раз і більше не хочу поки.
- Плампер - цікаво спробувати цей продукт та подивитися, як він дуже працювати на моїх губах.
- База під тіні - вперше дізналася про таку штуку тут в клубі в дописі Anna_feerie цікавий продукт, але я тінями користуюся дужк рідко. Тому поки відклала знайомство.
- Засоби для вкладання кучерявого волосся - моє волосся дуже вюнке та кучеряве від природи, яке дуже важко вкладається. Тому я його майже все життя рівняю,а останні кілька років взгалі два рази робила кереатин. Зараз поки не знаю, що робити далі чи продовджувати чи почати працювати зі своїм приробнім волоссям.
- Шовкової наволочки - знаю про її користь для шікри та волосся, але жаба душить її купити(
- Маски для шікри голови - цікавий продукт, як на мене. Цікаво спробувати, хоча б раз.
- Гарної косметички для всієї моєї невеликої кількості косметики, вона в мене стоїть вся в стакані з під свічки🙈
- Патчі під очі - якось ми е здружилися з цим продуктом. Не бачу ніякого результату. Крем під очі та якісний сон на мені працюють в рази краще.
Огоооо, вийшло аж 15 пунктів, неочікувано)
krutoguuz
24 лютого, 2024
Коментарі (0)