FCP Spicy Spices + Lipcombo

Дуже стійкий і доволі зручний аромат, який особливо не змінюється і стихає повільно, наче легка пір'їнка, що вислизає поміж пальців.
Це доволі цілісний аромат і кожна нота у ньому гармонійно доповнює іншу. Ваніль і центрі, а довкола неї грають усі інші ноти, доповнюючи її задля цілісного образу.
Це аромат для любителів Єгермейстера або смачних, в'язких, трав'яних сиропів від кашлю, адже саме це він мені нагадує зі старту.
Він дуже теплий, зігріваючий, шлейфовий та огортаючий одночасно, він всюди. Дуже солодкий, в'язкий та трішки терпкий, пряний та грає осінніми травами. Його хочеться слухати, його хочеться спробувати на смак, ним хочеться огорнутись, як теплим светром і насолоджуватись затишком.
Це аромат на холодніші пори і, як на мене, вечірній.

Піраміда:
Верхні ноти: Листя тютюну, Спеції. Спеції дуже відчутні, вони дещо різкі та виділяються, додають гостринки.
Середні ноти: Боби Тонка, Ваніль, Какао, Квітки тютюну. Ваніль основна, та її можна легко загубити серед інших цікавих та насичених нот, вона як дуже солодкий фон, на який повільно додавали інші компоненти. Боби тонка, тютюн та какао теж добре чути, та вони як доповнення.
Базові ноти: Деревні ноти, Сухофрукти. Ці ноти також присутні, але як елементи цієї картини. Також чую рослинні ноти, трав'яні.


Lipcombo: Deborah 24Ore Lip Pencil 05 + LAMEL Make Up 401.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up