#Ihaveno

Долучаюсь до крутого челенджу від Білень Дарина🦉 , дала завдання задуматись 🤔 Вийшли ось такі пунктики:

  1. Гель лак - була лише два рази в житті, але так як нігті швидко ростуть, то мені вистачає їх на 2 тижні. Тому роблю тільки домашній манікюр.
  2. Патчі - тут бачу в більшості немає 😀, колись раз взяла і більше не бачила від них ефекту, просто додаткове зволоження.
  3. Маска для обличчя - взагалі не маю 😄 Колись не уявляла як не мати масочку якусь. Тканеві взагалі не подобаються, для мене це відчуття мокрої тканини на лиці 🙃 Хоча взагалі хочу придбати собі якусь повноформатну.
  4. Спонж - ніколи не мала і не маю уявлення як ним користуватися 😅 Завжди тон наношу пальцями або рідко кісточкою.
  5. Щипці для завивки вій - я їх просто боюсь 😁 колись пробувала в знайомої, але мені взагалі не довподоби такий спосіб тактильно.
  6. Мочалка - мабуть він у багатьох відсутній, але мене з дитинства чогось привчили завжди митись з мочалкою. А вона виявилось причиною запалень на тілі. Тільки перестала, і все перейшло 🙌
  7. Пінки, солі для ванни - тут просто, в мене просто немає ванни 😂 (хоча би дуже хотілось 😭)
  8. Автозасмага - популярна штука, але ніколи не користувалась. Для мене це навіть трохи пропагує засмагу на сонці, оскільки люди не знають яким чином вона з’явилася.
  9. Крем навколо очей - ще не користувалась, хоча вже пора 😅
  10. Олія для тіла - не люблю відчуття масла на тілі, оскільки воно дуже довго вбирається, не можу ні сісти, ні лягти.

Мабуть я би додала як мінімум 10 пунктів ще, бо є багато засобів я користувалась раз в житті і більше до них поверталась. В кого скільки співпадінь? 😄