1
/1
#Ihaveno
Сьогодні вихідний, тож, можна і побавити себе посиденьками у клубі))) ще й до челенджу приєднатись)))
Тож, чого ж немає у мене?
- немає праймеру для шкіри обличчя. Я не так часто користують тональними засобами, щоб мати ще один зайвий тюбик , яким буду користуватись раз на квартал) в той же час праймер для повік є))) інакше те, що нанесу на повіту без основи складеться у ганееньку лінію швидше, ніж я закінчу "марафет")))
- блиски для губ. Просто не люблю. Я за класичні помади, хоч за карантин я, здається. підзабула як ними користуватись😂
- аквалайнери. Гарно, яскраво, насичено , але просто не мій формат макіяжу))) тому дивлюсь як ними користуються інші та захоплююсь ними)))
- гелю/мила для брів. Не фіксую брови. Але у наборі для брів є віск. Іноді ним користують.
- немає дублікатів продуктів. Я не повторюю палетки (в мене їх зараз 3, і то, остання - це випадковий подарунок до покупки); в своєму арсеналі маю лише один тон, хайлайтер, туш, Тональний засіб (зараз СС-крем), лише помади 3 шт + олівці до них. І підводка (зараз зелена). Просто вони універсальні. Те, чим я дійсно користуюсь.
- ензимної пудри. Ще ніколи нею навіть не пробувала користуватись. Поки роздумуючи над тим, чи потрібне мені те знайомство))
- Татуажу.
- "Ін'єкцій краси". Хоча іноді задумуючись над ними.
- гель-лаку та/чи нарощених нігтів. Роблю лише гігієнічний манікюр та педикюр.
- Нарощених та/чи накладних вій. Я за натуральність)) мала кілька разів "вечірній грим" зі штучники пучками-віями, то весь час хотіла прикрити очі😅 не уявляю як з таким ходять постійно)))
- Засобів від целюліту. Целюліт є. Засобів немає😅
- Місти для тіла. Просто не мій формат засобів.
- Термальні вода. Аналогічно позиції вище. Не люблю краплі на тілі.
- Пілінгів/гоммажів для шкіри голови та волосся.
Це, певне, не весь список. Лиш те, що зразу прийшло в голову.
Але і так не малий)))
Винник Катерина
24 лютого, 2024
Коментарі (0)