FCP Long Island + Lipcombo

От я і закінчила цю серію описів ароматів, дякую що були зі мною, читали ці дописи, активно долучились до тегу, це справді будо гарно та ароматно 😍. Сподіваюсь, що і вам було цікаво ❤️. Не забувайте про тег #lipcomboforparfum 😉.

Цей аромат я маю у форматі відливанту, його мені подарувала Ta_nyaaaaaaa 💗, дякую тобі 💕. Він відрізняється оформленням флакону і як я зрозуміла, йде у іншій колекції, ніж попередні.


І це той аромат, який хочеться носити влітку, коли можна ходити у коротких шортах та майках. Адже аромат легкий, веселий, солоденький, грайливий, він так і надихає на створення незабутніх вражень, він так і каже, що це літо буде твоїм 😉.
Мандаринки я чую лише на початку, наче бризки їхнього соку на неї 🍓, Полуницю. Бо це її вечірка і її подруги – Ванілі. Квіткові ноти та мандарини – це лише антураж, а в центрі уваги ці дві найкращі подруги, які створюють атмосферу легкості, трішки гламуру та змушують тебе посміхатись.
Аромат доволі відчутний і стійкий, він пудровою аурою додає образу дівчачості.
Полуниця смачна, стигла, вона тут разом з ваніллю, поєднання яких мені дуже хоче нагадати Pink Sugar, а я якраз дійшла до цього міста і це поєднання мене дуже тішить.
Ваніль тут солоденька і відчутна, з часом вона навіть більше домінує, бо якраз дає пудровість і її чути при рухах. Коли з'являються легкі квіти, вона мені дещо нагадує харчову ваніль, але це не завжди і думаю, що саме через квіти. Квіти тут я майже не чую, це наче хтось на цю вечірку приніс великий букет і поставив у вазу на стіл.


Піраміда:
Верхні ноти: Мандарин. Чути при старті і кілька хвилин після, і це лише я чую як бризки (так, ті що попадають в очі 😄).
Середні ноти: Полуниця, Ваніль. Вони тут домінантні, спочатку полуницю чути сильніше, а потім всю увагу на себе перебирає ваніль.
Базові ноти: Квіткові ноти. Ну як мандарин, з'являються пізніше, і також як легке відлуння поміж ванілі.

Lipcombo: LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 404 + LAMEL Make Up 416.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick
LAMEL Make Up