#Ihaveno

Дякую Білень Дар'ї 🦉 за дуже цікавий челендж, ти змусила мене задуматись 😉.


Насправді, відколи клуб з'явився у моєму житті цей список ну дуже вже зменшився 🤭. З вами я спробувала віск для брів, тінт для губ, олійку для губ, пілінг-скатку, масляні парфуми і точно ще щось, що потрібно згадати 😅.
Але є те, що я ще не маю:
1. Основа під тіні. Елементарно забуваю її купити, коли заходжу у магазин 🤦🏻‍♀️.
2. Патчі. Взагалі не дуже треба, але у мене там нова розпаковка була і вже є 🤭.
3. Кольорова туш. Хочу спробувати у коричневому відтінку точно, але коли хоча б одна вже відкрита закінчиться.
4. Твердий шамупнь. Так, я це пишу під відгуками на тверді шампуні)) Ще до клубу про них думала і досі думаю, але боюсь поки 🫣.
5. Мультитаскер. Цього року обов'язково спробую.
6. Щипці для вій. Купила б заради фото 😅. Після того, як відкрила для себе ламінування вій, навіть не бачу в них потреби. Ну і до цього також не бачила потреби, але візуально подобаються.
7. Накладні вії. Те ж саме, відколи відкрила ламінування, мені вже це не треба. Ну і до того боялась чи буде зручно з ним. Але я мала вії на магнітах, той ще прикол) У висновку загубила 3 частини з 4-х, а остання тепер на холодильнику 😂.
8. Тоналки, консилери та в тому роді. Можливо слово консилер я написала не правильно навіть, адже я взагалі ним ніколи не цікавилась, а мій Т9 не знає цього слова, щоб виправити 🤷🏻‍♀️. Взагалі ніколи цим не користувалась і не хочу.
9. Спонж. Але ж він мі-мі-мі) Не маю у ньому потреби, але візуально дуже подобається.
10. Гідрофільна олія. Колись я до неї теж доберусь.

Усім дякую за увагу ❤️.