Чого я (досі) не маю в моїй косметичці

Привіт❤️вирішила теж доєднати до челенджу та розповісти про ті продукти ,яких ще немає в моїй косметичці,але які я хотіла б мати.

Почнемо:

-хайлайтер

Дуже хочу нарешті купити собі якийсь делікатний кремовий хайлайтер ,гадаю він стане чудовим доповненням для мого макіяжу на кожен день.А от до речі із сухими пресованими хайлайтерами у мене не складається,не люблю як вони виглядають на моїй шкірі.

-кольорові туші

Я звикла до чорної вважаю її класикою,але цікаво спробувати якісь яскраві,вони можуть стати цікавою родзинкою для креативного мейку.

-тінт для губ

Придивляюся до нового тінту від Lamel з нової лінійки,дуже подобається концепція таких продуктів.

-мило для брів

У мене було лише рідке мило для брів від LN pro,тримало непогано,але цікаво спробувати формат де треба набирати продукт з баночки,читала,що у таких продуктів може бути вища стійкість .

-скраб для шкіри голови

Як багато я чула про них і все ніяк не наважилась купити та спробувати.Цікаво чи справді після використання скрабу з‘явиться об‘єм та можна буде рідше мити голову?

Ну а тепер трохи про продукти,які я не маю і не планую мати(принаймні не планую купувати сама):

1.патчі під очі

Хоч я і власниця не дуже гарних синців та кругів під очима,я не бачу сенсу для себе в патчах,як на мене це продукт короткочасної дії.

2.керлер для вій

Коли це було популярно,я його теж хотіла придбати,але честно так і не зрозуміла нашо він би мені потрібен був.

3.база під макіяж

Для мене найкраща база під мейк це зволожуючий крем,а усі ці силіконові затирки пор це лише для мене провокація до нових висипів.

4.гідрофільна олія для зняття макіяжу

Тут та сама історія як і з базою під макіяж,знаю,що олії можуть бути кометогенними та викликати висипи,якщо їх погано змивати,тому віддаю перевагу міцелярній воді,а потім вмиванню гелем.

Дякую за увагу💕